Metalen vlizotrap

Bezig met laden...
Filteren

Bouw-Handel.nl levert Fakro zoldertrappen van metaal met de specificaties die u wenst. Uitschuifbaar, met metalen handgreep, afdeklatten of afdichtingsrubbers: het is allemaal mogelijk. Alle ladders van de metalen vlizotrappen zijn gepoedercoat in RAL 7022 en hebben 3 jaar garantie

  Van hoog naar laag sorteren

  9 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  9 producten

  Op een overloop of in een gang is het aantal vierkante meters vaak beperkt. Soms is het dan niet mogelijk of gewoon weg onpraktisch om in de beschikbare ruimte een vaste trap naar de vliering of zolder te plaatsen. In dat geval komt een vlizotrap uitstekend van pas! 

  Bouw-Handel.nl levert Fakro zoldertrappen van metaal met de specificaties die u wenst. Uitschuifbaar, met metalen handgreep, afdeklatten of afdichtingsrubbers: het is allemaal mogelijk. Alle metalen vlizotrappen zijn gepoedercoat in RAL 7022 en hebben 3 jaar garantie.

  Welke uitvoeringen hebben we?

  LMS-Smart

  De LMS Smart zoldertrap is een 3-delige inklapbare metalen zoldertrap met houten bak, metalen ladder en geïsoleerd luik. 

  LMK-Komfort

  De LMK Komfort zoldertrap is een 3-delige inklapbare trap met houten bak, metalen ladder, metalen handgreep en geïsoleerd luik.

  LML-Lux

  De LML Lux zoldertrap is een 3-delige inklapbare trap met houten bak, metalen ladder, metalen handgreep met gasveeraandrijving en geïsoleerd luik. De bak is onderaan voorzien van een wit afgelakt metalen frame met geïntegreerde metalen afdeklatten en snel montagesysteem. Samen met de aanpasbare ladderlengte kan de trap eenvoudig en snel worden gemonteerd.

  LMF

  Alle metalen vlizotrappen van het merk Fakro bestaan uit 3-delige inklapbare trappen met metalen ladder. Alle uitvoeringen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Zo kunnen alle zoldertrappen een maximale belasting van 200 kg hebben en heeft het zolderluik een hoge isolatiewaarde. Bouw-handel heeft veel verschillende bak afmetingen, het is namelijk belangrijk dat de bak in het plafond precies gemonteerd wordt.

  In tegenstelling tot houten vlizotrappen kunnen vlizotrappen van metaal meer belasting hebben.

  Bij alle zoldertrappen zitten beschermdippen. De antislipdoppen zorgen er dan weer voor dat er geen krassen op de vloer komen en ze stabiliseren de zoldertrap.

  Bak

  De bak van de zoldertrappen is gemaakt van grenenhout. Aan de binnenzijde van de bak is een speciale afdichting geplaatst, die in geval van een gesloten luik voor een perfecte dichting van de gehele bak zorgt. De grenenhouten bakconstructie is heel eenvoudig te monteren en de unieke moderne opvouwconstructie van deze trap garandeert u een veilige opgang naar uw zolderruimte of vliering.

  Scharnieren

  De unieke gepatenteerde scharnieren verstevigen de bakconstructie en voorkomen verschuivingen. De bak is zo beschermd tegen vervormingen en het garandeert een probleemloze werking van de trap.

  Traptreden

  De traptreden zijn voorzien van een antislipprofiel. Ze verhoogt het gebruikscomfort en maakt het makkelijker om trap te lopen.

  Trapveer mechanisme

  Het gebruiksgemak van de zoldertrap wordt aanzienlijk verbeterd dankzij FAKRO’s unieke trapveermechanisme. Bij het ontgrendelen van de trap opent het zolderluik langzaam, zonder enig gevaar voor de gebruiker. Bij een volledig open stand voorkomt dit mechanisme dat de trap dichtklapt en zet het de trap in een gewenste positie vast.

  Zolderluik

  Zolderluiken met een grenenhouten frame bieden een uitstekende isolatie. De toegepaste isolatie voorkomt onnodig warmteverlies en is zelfs in brandwerende uitvoering leverbaar. Het luik (in beige of wit hardboard) is eenvoudig te vergrendelen met de metalen bedieningsstok.

  Ladder

  De speciale metalen constructie met een dubbele scharnierverbinding garandeert een stevige constructie. De trapdelen zijn uitgevoerd in gepoedercoat metaal in de classic RAL-kleur 7022. De metalen trappen hebben een plafondhoogte van 280 cm en een maximale belasting van 200 kg.

   

  Gerelateerde pagina's