OptiLight Dakraam

Bezig met laden...
  Geen producten gevonden voor deze selectie.

  Hoge kwaliteit hout

  De houten elementen van de OptiLight dakramen zijn gemaakt van speciaal gesorteerd, hoogste kwaliteit grenenhout, in lagen verlijmd, geïmpregneerd en gecoat met een ecologische acrylafwerking. Het hout wordt beschermd aan de buitenzijde door weer- en UV-bestendige aluminiumprofielen.

  Thermisch isolerende beglazing

   Het venster heeft een groot effectief glasoppervlak, waardoor meer licht de kamer binnentreedt. Alle dakramen zijn van HR++ beglazing. De ruimte tussen de ruiten is gevuld met edelgas. De binnenglasplaat is gecoat met een warmte reflecterende lage-emissiegraadslaag. Het helpt om warmteverlies te beperken tijdens de winter en oververhitting te voorkomen in de zomer.

  Ventilatierooster

  De ventilatiecapaciteit van OptiLight VB type efficiency is tot 20 [m3/ h]. Het is de hoeveelheid lucht, die uitmondt in de kamer door het raam met 78cm of 114 cm breedte bij een drukverschil van 10 Pa. Dakramen met een breedte van 78cm en groter hebben 2 kanalen in het ventilatiesysteem. Bij dakramen van 55 en 66 cm breed, zal de ventilatiecapaciteit15 [m3/ h] zijn. De dakramen met 55 en 66 cm breed zijn uitgerust met 1 kanaal in het ventilatiesysteem.

  Groot bereik

  OptiLight dakramen hebben een scharnier in het midden van het kozijn. Deze scharnieren zorgen ervoor dat het dakraam op verschillende manieren geopend kan worden en tot 180 graden kan kantelen. Het handvatontwerp zorgt voor een perfecte sluiting en twee kierstanden. Het handvat, gepositioneerd aan de onderkant van de vleugel, maakt het makkelijker en comfortabeler om het raam te gebruiken, ongeacht de hoogte waarop het raam is geïnstalleerd.

  Groot bereik

  Dankzij de constructie van de dakramen en gootstukken, kunnen OptiLight dakramen geïnstalleerd worden op daken met een helling tussen de 15 en 90°.

  Alternatief

  Voor een kwalitatief alternatief is een Fakro dakraam een uitstekende keus. Een uitgebreid assortiment aan tuimeldakramen, uitzet-tuimeldakramen en gootstukken.