Powerdaylight

Bezig met laden...

Bouw-handel.nl levert daglichtbuizen van het merk Powerdaylight, vergelijkbaar met de welbekende Solatube producten. In tegenstelling tot traditionele daglichtopeningen, vangen Powerdaylight daglichtsystemen het daglicht op om het vervolgens naar ruimtes te brengen waar natuurlijk daglicht eerder onmogelijk leek. De daglichtsystemen zijn voorzien van geavanceerde optica en baanbrekende technologieën, zoals de sterk reflecterende binnenzijde.

  Van hoog naar laag sorteren

  6 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  6 producten

  Daglicht in iedere ruimte met een powerdaylight daglichtsysteem

  Natuurlijk licht heeft een positieve invloed op onze gezondheid, biologische ritme en humeur en zorgt er voor dat ruimtes groter lijken en vriendelijker overkomen. Met daglicht werken is een stuk prettiger dan ieder andere lichtbron. Bovendien is daglicht van nature helder en gratis.

  Wil je graag extra daglicht in een donkere ruimte, maar wil je geen ramen plaatsen? Bijvoorbeeld voor je toilet, woonkamer of werkplek? De Powerdaylight daglichtsystemen zijn een uitstekende oplossing voor zowel woningen als utiliteitsbouw. Dit maatwerk product past in iedere gewenste ruimte. Een Powerdaylight daglichtsysteem verandert een donkere ruimte in een fijne plek met voldoende natuurlijk daglicht. Ideaal voor renovatie of nieuwbouw.

  Het merk Powerdaylight heeft een revolutie teweegbracht in de daglichtsystemen. De afgelopen 25 jaar zijn er miljoenen daglichtsystemen geïnstalleerd en niet voor niets.

  Mogelijke Toepassingen

  De Powerdaylight daglichtbuizen kunnen in vele situaties toegepast worden, hieronder vind je een selectie. Neem conact met ons met je wensen.

   

  Ook bij laagstaande zon en bewolking voldoende licht

  Powerdaylight daglichtsystemen zijn zo gemaakt dat deze altijd daglicht opvangen, ook als de zon laag staat en op minder zonnige dagen. Het licht wordt namelijk opgevangen door de Raybender Flex. Dit opzetstuk kun je in de beste positie monteren, zodat de hele dag door zo veel mogelijk helder daglicht naar binnen stroomt. Ook als het bewolkt is vangt de Raybender het daglicht op, waardoor de daglichtopbrengst iedere dag hoog blijft. 

  En extra handig: Het daglichtsysteem heeft een filter tegen uv-straling, waardoor je kleuring van je meubels voorkomt.

  Daglicht verder getransporteerd dankzij vooruitstrevende technieken

  Het merk Powerdaylight staat bekend om zijn geavanceerde optische technologieën. Zo gebruikt Powerdaylight baanbrekende technologie om het licht snel te verspreiden. Zodra de koepel het licht heeft opgevangen, wordt het licht via een reflectiebuis naar een plafondplaat geleid. Deze plafondplaat verspreidt het licht vervolgens egaal in een vertrek. De daglichtsystemen van Powerdaylight kunnen het licht verder verspreiden dan andere systemen, dankzij hun sterke reflecterende buizen: deze buizen hebben een spiegelreflectie van 99,7 %. De sterk reflecterende buis transporteert het daglicht gemakkelijk over grote afstanden. Zo kun je bijvoorbeeld ook eenvoudiger donkere ruimtes in het midden van je woning van daglicht voorzien. De lengte van de buis kan variëren, met een maximum aantal meter dat afhangt van het model.

  Gevarieerd aanbod plafondplaten 

  De daglichtsystemen van Powerdaylight verspreiden het daglicht gelijkmatig via een plafondplaat. Powerdaylight heeft een ruime keuze in plafondplaten, of je nu een verzonken plafondplaat, een standaard ronde of een vierkante plafondplaat wilt. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende uitvoeringen en energiezuinige Powerdaylight daglichtsystemen. Zo helpt een extra geïsoleerde plafondplaat je om warmteverlies te voorkomen: de ECO uitvoering van Powerdaylight met een isolatiewaarde van 0,5 W/m2K bespaart energie. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de plafondplaat uit te breiden met accessoires zoals een ventilatie-unit, zodat er daglicht en verse en frisse lucht je woning of kantoor binnenkomt.

  Geschikt voor plat dak, schuin dak en gevels

  De daglichtsystemen van Powerdaylight zijn beschikbaar voor platte daken, schuine daken met dakpannen of rieten kappen en kan ook in de gevel gemonteerd worden. De uitvoering voor een pannendak is voorzien van een Ubiflex loodslabbe, zodat het systeem ook eenvoudig te plaatsen is op een hellend dak met dakpannen.

  Gerelateerde pagina’s: