Voordeurluifel

Bezig met laden...

Wij leveren verschillende soorten voordeurluifels van glas, aluminium of polyester. Iedere voordeurluifel is in diverse afmetingen en kleuren te bestellen. Als u naar de product pagina gaat van de deurluifel van uw keuze kunt u dit direct kiezen. U ziet dan ook de prijzen van gekozen voordeurluifels.

  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 102

  Pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-24 van 102

  Pagina

  De voordelen van een goede deurluifel

  In Nederland hebben we vaak te maken met wisselvallige weersomstandigheden. Gemiddeld genomen valt er zo’n 790 millimeter regen per jaar en dat heeft, net als de harde wind, zijn weerslag op het comfort van een woning. Zo is het behoorlijk vervelend als je in de regen moet zoeken naar je sleutelbos als je voor de deur staat. Datzelfde geldt ook voor je gasten. Niemand vind het leuk om in de stromende regen te moeten wachten tot er open wordt gedaan. Uiteraard is dat ook van toepassing in tal van andere situaties. Denk maar aan de bezorger van PostNL die je pakje komt bezorgen of de koerier die de warme maaltijd komt brengen. Zonder deurluifel is het een stuk onaangenamer en als het echt slecht weer is, dan merk je het als je de deur open doet. De regen stroomt dan al snel naar binnen, bovendien is die harde wind allesbehalve prettig.

   

  Materialen die worden gebruikt voor voordeurluifels

  Bij Bouw-handel.nl kunt u terecht voor iedere soort deurluifel. We hebben ze uit allemaal verschillende materialen:

  • Polyester -  Hiermee zijn vele vormen voordeurluifels mogelijk maar een slanke uitstraling is iets moeilijker.
  • Aluminium -  Slanke uitstraling is met een aluminium deurluifel geen probleem en ook hiermee zijn vele vormen mogelijk, als de overspanning te groot wordt voor aluminium kan dit echter problemen geven. Aluminium voordeurluifels zijn vrijwel overal toepasbaar gezien het lichtgewicht karakter.
  • Staal -  Grotere overspanningen zijn met een stalen deurluifel ook mogelijk, alleen moet er goed rekening gehouden worden met de uitscheiding van zinkzouten. Je moet ervoor zorgen dat dit niet op beregende delen van de stalen voordeurluifel kan komen. Het periodiek schoonhouden van de stalen deurluifel is dus een "must".
  • Glas -  Bij een glazen voordeurluifel gebruiken wij met het oog op de veiligheid altijd gelaagd glas. Of er gehard of ongehard glas toegepast moet worden in de deurluifel hangt af van de overspanning en of er gaten in het glas zitten. Tenslotte zullen we bij een zichtbare rand deze altijd polijsten. Glazen voordeurluifels genieten vaak de voorkeur vanwege het moderne uiterlijk.
  • Kunststof -  Deze luifels zijn gemaakt gedeeltelijk gemaakt van acrylaat of polycarbonaat. De dekplaat is dan namelijk van kunststof. Dit transparant veiligheidsglas is slagvast en dus beter opgewassen tegen een stootje, dan glas. Kunststof is ook toepasbaar als beglazing het verdient wel de voorkeur om dit gebogen of gezet toe te passen ivm de stijfheid. Een paar van onze kunststof deurluifels hebben LED -verlichting, dit geeft een luxe uitstraling.

   

  Uitstraling en ideeën

  Een luifel kunnen wij voor u maken in iedere vorm en afmeting. De gewenste uitstraling van luifels kunt u samen met ons vooraf bepalen. Bouw-handel luifels zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Op de product pagina vindt u een aantal verschillende mogelijkheden voor de luifel, indien u echter een ander idee heeft gaan we hier graag mee aan de slag. Als u niet alleen graag een droge maar ook een verlichte entree heeft dan bestaat de mogelijkheid om de luifel te voorzien van een lichtpunt. Indien u een glazen luifel wenst bestaat de mogelijkheid om gekleurd veiligheidsglas toe te passen.

   

  Al onze voordeurluifels zijn uitgevoerd met gelaagd glas (of kunstglas) in de filmpjes kunt u zien waarom wij nooit ongelaagd glas toepassen.

   

  Grote aantallen deurluifels op maat gemaakt?

  Klik dan hier voor onze andere webshop en neem contact met ons op!