Voordeurluifel

Bezig met laden...

Wij leveren verschillende soorten voordeurluifels van glas, aluminium of polyester. Iedere voordeurluifel is in diverse afmetingen en kleuren te bestellen. Als u naar de productpagina gaat van de deurluifel van uw keuze kunt u dit direct kiezen. U ziet dan ook de prijzen van gekozen voordeurluifels.

  Voordeurluifels materialen

  Bij Bouw-handel.nl kunt u terecht voor iedere deurluifel van polyester, aluminium, staal, glas en plexiglas.

  • Polyester  -   Hiermee zijn vele vormen voordeurluifels mogelijk maar een slanke uitstraling is iets moeilijker.

  • Aluminium  -   Slanke uitstraling is met een aluminium deurluifel geen probleem en ook hiermee zijn vele vormen mogelijk, als de overspanning te groot wordt voor aluminium kan dit echter problemen geven. Aluminium voordeurluifels zijn vrijwel overal toepasbaar gezien het lichtgewicht karakter.

  • Staal  -   Grotere overspanningen zijn met een stalen deurluifel ook mogelijk alleen moet er goed rekening gehouden worden met de uitscheiding van zinkzouten op niet beregende delen van de stalen voordeurluifel. Het periodiek schoonhouden van de stalen deurluifel is dus een "must".

  • Glas  -   Bij een glazen voordeurluifel gebruiken wij met het oog op de veiligheid altijd gelaagd glas. Of er gehard of ongehard glas toegepast moet worden in de deurluifel hangt af van de overspanning en of er gaten in het glas zitten. Tenslotte zullen we bij een zichtbare rand deze altijd polijsten. Glazen voordeurluifels genieten vaak de voorkeur vanwege het moderne uiterlijk.

  • Acrylaat  -   Ook toepasbaar als beglazing het verdient wel de voorkeur om dit gebogen of gezet toe te passen ivm de stijfheid.

  Al onze voordeurluifels zijn uitgevoerd met gelaagd glas (of kunstglas) in de filmpjes kunt u zien waarom wij nooit ongelaagd glas toepassen.