dakramen en lichtkoepels. Dat is onterecht. De kwaliteit, het assortiment en de uitstraling van de diverse daglicht producten van Intura kunnen zich meten met de gevestigde namen in de markt. Het is dan ook zonde niet verder te kijken dan een onbekende naam, je kan er namelijk veel geld mee besparen. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af waar dit alles op gebaseerd is. Dat is een terechte vraag die hieronder beantwoord wordt.

" />

Wat is het voordeel van Intura dakramen en lichtkoepels?

Bezig met laden...

Intura is voor vele mensen nog een onbekende naam op het gebied van dakramen en lichtkoepels. Dat is onterecht. De kwaliteit, het assortiment en de uitstraling van de diverse daglicht producten van Intura kunnen zich meten met de gevestigde namen in de markt. Het is dan ook zonde niet verder te kijken dan een onbekende naam, je kan er namelijk veel geld mee besparen. Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af waar dit alles op gebaseerd is. Dat is een terechte vraag die hieronder beantwoord wordt.

 

De kwaliteit van Intura

platdakraam Intura

Intura dakramen en lichtkoepels worden geleverd met een CE-markering waarmee wordt aangetoond dat de producten voldoen aan de Europese normen en eisen. Dat zegt op zichzelf voor jou als leek natuurlijk nog niet zo veel. Wat meer zegt is de garantie van 10 jaar op de ramen en 20 jaar op het glas. Je kunt er dus van uitgaan dat de producten lang meegaan. Daarnaast zijn de kunststof daglichtproducten gemaakt ven een hoogwaardig onderhoudsvrij kunststof. Dit geeft een hoge isolatiewaarde wat voor een aanzienlijk energiebesparing zorgt en een prettiger binnenklimaat.

 

Het asszolderdakraam Inturaortiment van Intura

Intura voert een breed assortiment aan dakramen, lichtkoepels en accessoires. De dakramen zijn onder te verdelen naar toepassing en materiaal. De standaard tuimeldakramen zijn beschikbaar in hout en kunststof. Hetzelfde geldt voor zolderdakramen, deze zijn in de basis zeer goed geïsoleerd zodat ze voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit. Tegelijkertijd zijn er ook zolderdakramen voor schuren, stallen of andere ongeïsoleerde ruimtes. Heeft u geen schuin dak maar een plat dak? De platdakramen van Intura zijn vlakke lichtkoepels met glas voor op een plat dak. Deze zijn goed geïsoleerd met dubbel glas en beschikbaar in vaste en elektrische ventilerende uitvoering.