Meterkastvloerplaat Komo Gasplaat

Meterkastvloerplaat Komo Gasplaat

Bezig met laden...

Meterkastvloerplaat Komo Gasplaat

KOMO keur AVK meterkastplaat
Deze succesvolle plaat houdt rekening met de voorgeschreven invoerbochten.  Deze plaat kan ook in spiegelbeeld worden geïnstalleerd. De plaat wordt met fixatiepunten op de lange zijde op de ruwe vloer genageld, door de 30mm hoogte komen deze na de vloerafwerking gelijk aan de afwerkvloer. Aan 3 zijden een getrapte sparing voor plaatsing van de meterkastwanden. Doorvoeren mogelijk onder een hoek van 7 graden. Voor meterkastplaat met isolatieplaat klik hier.

 

KOMO keur AVK meterkastplaat
Deze succesvolle plaat houdt rekening met de voorgeschreven invoerbochten.  Deze plaat kan ook in spiegelbeeld worden geïnstalleerd. De plaat wordt met fixatiepunten op de lange zijde op de ruwe vloer genageld, door de 30mm hoogte komen deze na de vloerafwerking gelijk aan de afwerkvloer. Aan 3 zijden een getrapte sparing voor plaatsing van de meterkastwanden. Doorvoeren mogelijk onder een hoek van 7 graden.
Isolatie mogelijk (Rc=2,5)

€ 101,33 € 83,74
  • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

    Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

    Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
    Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
  • 0252-622345


meterkastplaat

Maatvoering: 750x310x30 mm (bxdxh)

Diameters mantelbuizen: Gas (G) 63 mm, Elektra (E), Water (W), Telecom (T) en CAI (C) 50 mm