Bezig met laden...

Fakro FPW-V U3 uitzettuimeldakraam 134x118 cm

Productomschrijving

De FPW-V uitzet-tuimeldakraam heeft een handige schuifschakelaar waarmee uzelf kiest in welke stand u het dakraam opent: tuimelstand of uitzetstand (0-45°). Omzetten gaat gemakkelijk en snel wanneer het dakraam open is. Dit speciaal ontwikkelde systeem is uniek voor FAKRO dakramen en kent een ongeëvenaard gebruiksgemak. Ervaar een vergrote doorloopruimte tot aan de rand van het dakraam in de uitzetstand. Deze onderhoudsvriendelijke uitzet-tuimeldakramen zijn uitstekend geschikt voor vochtige ruimten als badkamers of keukens.

Het tuimeldakraam is vast te zetten in twee kierstanden, namelijk de tuimelstand of de uitzet-tuimelstand. Deze Fakro uitzet-tuimeldakraam heeft een groter glasoppervlak dan andere dakramen, dit zorgt voor een meer lichtinval in huis. Het dakraam zelf is gemakkelijk zijn te houden doordat je het raam 180 graden kan kantelen en vastzetten in een schoonmaakstand.

Het dakraam heeft ook nog een topsafe anti-inbraaksysteem wat ervoor zorgt dat inbrekers buiten de deuren blijven. De dakramen zijn getest volgens de NEN-norm 5096.

De FPW-V dakramen zijn te combineren met het handbediend verduisterend rolgordijn ARF/D en met de buitenzonwering AMZ/F Solar voor een effectieve bescherming tegen oververhitting.

Let op dat u altijd een gootstuk bij het dakraam koopt, dit zorgt voor een waterdichte afwerking.

 

Beglazing

Het dakraam is voorzien van thermo isolerend U3 glas. Het buitenste glas is 4mm dik gehard glas en het binnenglas is gelamineerd en voorzien van een inbraakwerende coating met klasse P2A. Mocht het glas breken, dan versplinterd het in hele kleine glasdelen die op de gelamineerde coating blijven kleven. De isolatiewaarde van het hele dakraam bedraagt 1,3 W/m²k.

 

Extra opties

Binnen- en buitenzonwering
De structuur van het platdakraam laat toe om zowel binnen- als buitenzonwering toe te passen. De buitenzonwering beschermt de binnenruimte tegen oververhitting en de binnenzonwering beschermt de binnenruimte tegen een overmaat aan zonlicht en vormt tevens een decoratief element.

 

Voordelen

 • Makkelijk te openen in uitzet- (0-45°) of tuimelstand door handgreep aan de onderzijde en de preSelect schuifschakelaar
 • Vast te zetten in twee kierstanden
 • Groter glasoppervlak voor meer lichtinval
 • Veilig wonen door het anti-inbraaksysteem topSafe
 • Eenvoudig te reinigen door 180° kantelen en vastzetten in schoonmaakstand
 • Gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout
 • Hoge isolatie door toepassing van HR++ glas
 • FAKRO binnen- en buitenzonwering mogelijk
 • Montage in dakhelling 15-55°, met aangepaste veren ook mogelijk tot 85° (speciale bestelling)
€ 766,12 € 633,16
* = verplichte optie

€ 766,12 € 633,16
 • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

  Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

  Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
  Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
 • 0252-622345

Uw raam: 1,3 W/m²K

Ug glass: 1,0 W/m²K

Geluidswerendheid: 32 dB

Glaspakket: 4-16-4

Gasvulling: argon

Buitenruit: gehard

Ventilatierooster: V40P

Laklaag: dubbel en blank

Afdichtingsrubbers: 4

Meervoudige openingsfunctie: Ja

Handgreep: Elegant