Bezig met laden...

Fakro schuin vlak platdakvenster elektrisch ventilerend DEZ-A AMZ/Z P2

Het Fakro schuin vlak platdakvenster met ingebouwde zonwering is een perfecte manier om meer natuurlijk licht en frisse lucht in uw woning of kantoor te brengen. Dit venster biedt uitstekende thermo-isolerende waarden en wordt geleverd in een elektrisch ventilerende uitvoering met een ingebouwde, demonteerbare kettingmotor en geschakelde voeding ZZ60h. Door de inbouw boven is deze motor beschermd tegen vocht, waardoor een lange levensduur is gewaarborgd. Het platdakvenster heeft een goede isolatiewaarde van Uw= 0,92 W/m2 K, waardoor het zeer geschikt is voor toepassing op moderne, hedendaagse platte daken.

De Fakro DEZ-A AMZ/Z beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Montage op een helling van 0 graden is mogelijk zonder dat er een hellingverbeteraar gebruikt moet worden.
 • Bedien het ventilerende platdakvenster elektrisch met afstandsbediening voor extra frisse lucht.
 • Het venster heeft een ingebouwde buitenzonwering, waardoor de temperatuur in uw ruimte gereguleerd wordt en u beschermd bent tegen direct zonlicht.
 • Het schuine ontwerp van het venster zorgt ervoor dat water goed wegloopt, waardoor de kans op lekkages en waterschade afneemt.
 • Automatische sluiting van het platdakvenster bij regen dankzij de ZRD regenmelder.
 • Kan gecombineerd worden met een verduisteringsgordijn ARF/D, ARF/D Z-Wave of Solar.
 • De opstand (15 cm hoog) met raamvleugel is opgebouwd vanuit een PVC-meerkamerprofiel dat in het profiel bijkomend is geïsoleerd en aan de binnenzijde wit van kleur is.

Het Fakro schuin vlak platdakvenster DEZ-A AMZ/Z is perfect voor doe-het-zelvers en professionals dankzij zijn gebruiksvriendelijke functies en eenvoudige installatie. Het vlakke platdakvenster is een prachtige en duurzame oplossing die naadloos integreert met uw architectuur. Bestel nu het Fakro DEZ-A AMZ/Z schuin vlak platdakvenster met ingebouwde zonwering type Z en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de ventilerende uitvoering van het Fakro schuin vlak platdakvenster, neem dan gerust contact met ons op via onze website.

Let op: de afstandsbediening is niet inbegrepen. De regenmelder ZRD is wel inbegrepen.

 

U dient de afstandsbediening apart erbij te bestellen (zie de gerelateerde producten).

€ 1.575,44 € 1.302,02
* = verplichte optie

€ 1.575,44 € 1.302,02
 • Achteraf betalen  Het is mogelijk om als particulier na levering een factuur te ontvangen. Selecteer hiervoor de optie Afterpay bij het afrekenen.

  Na levering ontvangt u de factuur die u binnen 14 dagen kunt overmaken.

  Het kan zijn dat het orderbedrag te hoog is voor deze optie of dat uw verzoek wordt afgewezen, neem dan contact met ons op.
  Bent u een bedrijf en wilt u een bestelling boven € 500,- op rekening betalen? Neem dan ook contact met ons op.
 • 0252-622345
 • 10 jaar garantie

platdakraam afmetingen

Uw raam: 0,92 W/m²K

Ug glass: 1,1 W/m²K

Glaspakket: 4 -15-33.2 (2- voudig)

Gasvulling: argon

Buitenruit: gehard

Binnenruit: gelamineerd

Afdichtingsrubbers: 1

Geluidswerendheid Rw: nnb

Montage hellingshoek: 0 - 15 °

Het kozijn is gemaakt van veelcellige PVC profielen met stalen verstevigingselementen in de kleur wit. PVC absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is (badkamer, wasserette en zwembad).