10 redenen om voor en Fakro dakraam te kiezen.

Bezig met laden...

 

1. Optimale thermische isolatie

 

FAKRO dakvensters hebben een sterke reputatie op het vlak van thermische isolatie.  Dankzij het gebruik van 2- tot 4- lagig glas met U-waarden van 1,1 tot zelfs 0,3 W/m²K behoren FAKRO dakvensters tot de absolute top. Daarenboven hebben bijna alle   beglazingen een TGI-spacer (warme afstandshouder - met ingebouwde  koudebrugonderbreking). Zo worden koudebruggen vermeden en condensatie aan de randen tegengegaan. Bijkomend kunnen alle dakvensters voorzien worden van onze speciale isolerende gootstukken Thermo en Isorama. Dat resulteert in ongekende thermische prestaties voor het venster in zijn geheel.

 

 

 

 

2. Continu regelbare ventilatie

 FAKRO dakvensters bieden diverse, continu regelbare ventilatiemogelijkheden aan mét volledig gesloten raamvleugel. U hebt de keuze tussen uitvoeringen zonder ventilatierooster, met minimumventilatie (V10), met normale ventilatie (V40P) en met sterk verhoogde ventilatie (V50P). Dit geeft ongekende mogelijkheden naar de EPB-reglementering toe.

 

 

 

3. Inbraakvertragende kwaliteiten 

Dakvensters kunnen als bereikbare gevelelementen worden beschouwd die beveiligd moeten worden. FAKRO dakvensters zijn daarom uitgerust met het inbraakvertragende  topSafe-systeem. Recent werd bovendien de Secure-uitvoering gelanceerd. Hierbij kunnen de glaslatten niet meer van buitenaf verwijderd worden en heeft de klink onderaan een slot.

 

 

 

4. Conform nieuwe norm NBN S 23-002

 

FAKRO dakvensters in de Safe- en Secure-uitvoering zijn voorzien van gelaagd glas 33.2 aan de binnenzijde. Daarmee beantwoorden ze volledig aan de nieuwe norm NBN S  23-002.

Het niet naleven van deze norm speelt onvermijdelijk een rol bij de beoordeling van aansprakelijkheden bij persoonsongevallen!

 

 

 

 

5. Comfortabele handgreep onderaan

 

FAKRO dakvensters hebben de handgreep onderaan. Daarom zijn ze altijd makkelijk  bereikbaar, ook voor kleinere mensen of wanneer het dakvenster hoger geplaatst is.

 

  

 

6. Hoogwaardige afwerking

 

FAKRO dakvensters zijn vacuüm geïmpregneerd en bieden een bijzonder hoge afwerkingsgraad en houtkwaliteit. De raamvleugels zijn niet alleen aan de binnenzijde  maar ook aan de niet-zichbare buitenzijde volledig afgelakt. Dat garandeert een langere  levensduur.

  

 

7.   20 jaar garantie op glas

 

FAKRO dakvensters bieden 20 jaar garantie op het glas en zelfs levenslang tegen breuk  door hagel.

 

 

 

8. Maatwerk op aanvraag

 

FAKRO dakvensters zijn op maat te verkrijgen, ideaal voor renovatieprojecten.

 

 

 

  

 

9. Ook in PVC verkrijgbaar

 FAKRO dakvensters bestaan niet alleen in naturel hout en wit gelakt hout maar ook in wit  PVC. In die uitvoering zijn ze bijna 100% recycleerbaar. Verschillende uitvoeringen in  hout worden reeds als FSC uitgeleverd!

 

 

 

  

10. FAKRO blijft innoveren

 

FAKRO innoveert voortdurend! Een recent voorbeeld: de nieuwe reeks tuimeldakvensters met verhoogde tuimelas, verkrijgbaar tot 2,06 m hoogte (proSky) en zelfs tot 2,55 m hoogte (Duet proSky).

 

 

 

 

 

FAKRO dakvensters: een verstandige keuze!